Saturday, October 27, 2012

Return to childhood


 Kete vit do ta quaja "viti i i rikthimit ne femijeri". Gjthandej neper veshjet e dizajneve te medhenj shikoje detaje te marra nga femijeria, detaje te cilat i kemi hasur gjithmone ne veshjet e vogeluesheve. Kjo duke nisur nga jakat, te cilat paten nje boom jo vetem vipat e Holliwood-it  dhe pasarelat por edhe ne rruget e kryeqytetit tone, e duke vazhduar deri fiongot dhe papionet qe i gjeje kudo : ne kepuce, veshje apo aksesore.

This year was like " return of childhood". In catwalks and celebrities outfits we all are attracted by the details designers obtained from childhood, details of which we have always encountered in baby's wardrobe. This starting with collars, which had a boom not only among Hollywood's stars and designers outfits, but also in the streets of our capital, continuing with bows which you can find everywhere: on shoes, clothing even accessories.Por duke qene se papionet e kthejne pak formale veshjen, mendova te realizoj nje varese qe mund ta  kombinojme ne veshjet tona te perditshme pa u dukur shume formal. Mendoj se me koston e ulet dhe me thjeshtesine e te realizuarit te saj, asnjeri prej jush nuk do ta humbte ta kishte...
But bows our outfits a little formal, so I thought to realize a necklace that can be combine in our everyday outfits without seeming too formal. I think that with the low cost and simplicity of realizing it, none of you will not lose it had...

Cfare ju duhet:
  • Lekure (mund ta gjeni kudo ku shiten copa)
  • gjilpere dhe fill
  • geshere
  • nje varse qe sju duhet ose zinxhire (gjeni ne treg)

 What you will need:
  • leather
  • needle 
  • scissors
  • chain


 Realizoni me lekuren nje fiongo me permasat qe ju deshironi
 Realize the bow with the leather


Pasi ta keni mbaruar fiongon, beni dy vrima ne cepat e saj dhe me ndihmen e nje pince vendosni zinxhirin me perpasat e gjatesise qe ju doni.

Then make two tiny holes and use a caliper to weld the chain with the bow.

Rezultati final/ Final result

Keep following and dont forget the giveaway...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...