Saturday, December 1, 2012

Diy Corner!

Si te beni topa zbukurues per pemen tuaj te krishtlindjes!

Festat e fundvitit nuk po vonojne, jane duke na trokitur ne dere 
dhe ne akoma nuk kemi menduar per zbukurimet. 
Kryesorja e te gjithave eshte Pema e Krishtlindjeve
dhe gjithe 
aksesorete saj zbukurues. Gjithandej po shoh zbukurime qe shiten neper dyqane por te them te drejten 
jane po ato te njejtat qe 
shohim vit per vit. Nuk them jo, shoh edhe te vecanta, por ja qe buxheti im sma mbush mendjen ti blej. Keshtu qe mendova per nje Diy, jo nga ato te Fashion por nje DIY qe do te jete si pikenisje per faqen DIY CORNER! 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...